Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ της Τ.Ε. ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 01.11 ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ενώνει τη φωνή της και τις δυνάμεις της με αυτή των φορέων της περιοχής, συμμετέχει και καλεί στην αντιφασιστική συγκέντρωση - διαδήλωση την Κυριακή 1 Νοέμβρη στις 5 μμ στην Πλατεία ΗΣΑΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
Η προγραμματισμένη συγκέντρωση μίσους της Χρυσής Αυγής την ίδια μέρα στη Λ. Ηρακλείου με ομιλητή τον υπόδικο φύρερ Μιχαλολιάκο είναι μία τεράστια πρόκληση για την τοπική κοινωνία που δεν πρέπει και δεν θα μείνει αναπάντητη.
Ο Μιχαλολιάκος, με τη δήλωση του ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας του Π. Φύσσα, είναι, και με δική του παραδοχή, ο αρχηγός της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και τα χέρια του είναι βαμμένα με το αίμα του Παύλου, του Λουκμάν και δεκάδων άλλων μεταναστών και αντιφασιστών. Το βίντεο με τον Πατέλη να μιλάει στο Τάγμα Εφόδου της Νίκαιας επιβεβαιώνει ότι η Χρυσή Αυγή διαπράττει δολοφονικές επιθέσεις πάντοτε με εντολή ανώτερων και με κεντρικό σχεδιασμό.
Η καταδίκη των φυσικών αλλά και των ηθικών αυτουργών των δολοφονικών επιθέσεων των νεοναζί, που εκδικάζονται στο Κορυδαλλό, είναι σήμερα απαίτηση των εργαζόμενων και της νεολαίας.
Απαιτούμε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και από όλο το πολιτικό σύστημα να σταματήσουν τα παιγνίδια νομιμοποίησης της Χρυσής Αυγής ως δήθεν “νόμιμου πολιτικού κόμματος” και να διαλύσουν τους παρακρατικούς πυρήνες των νεοναζί μέσα στα σώματα ασφαλείας και στο "βαθύ" κράτος.

Σήμερα είναι σε όλους μας φανερό ότι η βάρβαρη και ρατσιστική πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η πολιτική των μνημονίων, των κλειστών συνόρων και της FRONTEX εκτρέφουν τη φασιστική ακροδεξιά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και είναι καθήκον του εργατικού και νεολαϊστικου κινήματος, της αριστεράς και όλων των αντιφασιστικών δυνάμεων να τσακίσουν τόσο το ναζιστικό φίδι όσο και το σύστημα που το γεννάει.